I backspegeln

Då har vi kommit hem igen och jag möttes av två glada katter. Alltid trevligt att känna sig välkommen och jag tror de har saknat mig lika mycket som jag har saknat dem. Resan hem var ganska händelselös och hade inga som helst glitchar på vägen. Det flöt på. Kaptenen på vår flygning var verkligen skicklig, för han satt ner oss på sekunden i vad som bäst kan beskrivas som en perfekt trepunktslandning. Det kändes inte ens, något som jag inte var ensam om att uppmärksamma. Verkligen proffsigt.

Utcheckningen från hotellet var lika smidig som vanligt och vi vi behövde inte lång tid på oss efter frukost för att packa och bestämma oss för att ge oss av. Bättre sitta på flygplatsen och vänta än vänta på att åka dit. Vi fick även erbjudande om gratis incheckning av väska nr två, så det tog vi båda för att slippa kånka på en kabinväska när vi inte behövde. I säkerhetskontrollen slog klockan 11 och två minuters tystnad för högtidlighållande av stilleståndsdagen (Remembrance Sunday) stoppade upp verksamheten på hela flygplatsen. Intressant att det faktiskt är så.

Nå, som sagt, inga äventyr på vägen så en kort sammanfattning av resan är på sin plats.

Plus:

Vi hade bästa dagen på måndag, med vackert väder och besök i Holland Park. Mycket trevligt och vackert måste vi säga. Ingen stress och så, vilket är så vi vill ha det. Det som fanns på listan (min lista) hanns med under veckan och jag får säga att jag är nöjd med det. Inget på den andra listan (som gjordes för ett bra tag sedan) blev gjort, så det finns kvar till en annan gång.

Vi träffade även Tracey två kvällar vilket alltid är trevligt och vi fick se Lord Mayor’s Show utan regn, vilket verkligen är bra. Vi har ju gjort den en gång i regn och det gör ingen av oss om. Får se ur bilderna blev. Några blev riktig bra, det vet jag, men jag vet också att jag lär få kassera 50-70% av dem.

Minus:

Ingen Gino. Han var i Australien. Väldigt dålig tajming på det, men vad kan vi göra? Vi får väl förhoppningsvis träffa honom nästa gång.

Ingen Grant. Han blev sjuk i sista minuten, så vi får hoppas att även han finns tillgänglig nästa år.

Ingen födelsedagsmiddag med alla vännerna. Det som jag planerat till lördagen blev det inget av alls eftersom Grant var dålig och Tracey bestämde sig för att vara hemma och ta hand om honom.

Det var det hela och nu återstår att ta hand om tvätten och all uppackning, samt börja planera London 2018 Väl mött igen och tack alla som har läst bloggen! 🙂

3 svar på ”I backspegeln

  1. Jepp. Intressant att stå i ett helt tyst och stilla Heathrow. Och tappade inte ens brallorna, vilket var bonus.

  2. Välkomna hem och tack för allt du skrivit. Alltid trevligt att läsa. Kram

  3. Alltid lika roligt att läsa dina texter. Känns som att vara med er.
    Skönt att ha er hemma igen. Kramisar

Kommentarer är stängda.