Hello London!

Då var vi här igen, efter ett litet sabbatsår. Det är sånt som händer och ibland tillåter inte ekonomin att resa längre än till Säffle och dricka kaffe. Nu är vi dock åter och har sällskap av Zarina, Claes och Fredrik. ”Vi” är jag och Daniel, såklart.

Resan hit gick bra, med lite små moment på vägen. SJ skötte sig exemplariskt och vi var på rätt plats i rätt tid. Faktiskt på rättare plats än vanligt, då vi ankom Spår 3 och Arlanda Express går från Spår 1 och 2. På flygplatsen fick vi lämna väskorna utan problem och säkerhetskontrollen släppte igenom alla utom mig. Slumpmässigt uttagen för terroristkontroll. Klarade mig utan anmärkning. British Airways hade dock problem idag och besättningen hade inte fått sin dygnsvila och vi var därför sena i starten. Dock landade vi på utsatt tid, eller lite innan faktiskt. Då fick vi självklart vänta 10 minuter på att få parkera vid terminalen.

Nåja, vi kom fram och der var inte en käft i passkontrollen, så vi paserade på ett kick. Min väska kom på bandet direkt, följd av de övrigas. Helt otroligt. Enda abret var att jag behövde tunnelbanebiljett då jag trasslat bort mitt reskort, Oyster Card. Det löste sig också och nu har jag ett nytt. På hotellet gick det bra att checka in ocy sedan åkte vi ner på stan för att äta. Vi hamnade på Spaghetti House på Great Marlborough Street och där blev vi mätta – inte minst Fredrik.

Sedan tillbaka, mer eller mindre och till vår lokala pub, The Richmond Arms. Det fick avsluta dagen och kvällen och nu behöver alla sova. Hörs i morgon!

3 svar på ”Hello London!

  1. Välkomna till Ert London.
    Va bra att allt funkade rent resmässigt. Väntar med spänning på
    dagens rapport. Kramisar till alla!!!

  2. Så var man igång igen att läsa London loggen. Ska bli spännande. Ni är många denna gången och det kan ju vara roligt. Hälsa alla. Kram

Kommentarer är stängda.