Onsdag med Tracey!

Idag tog vi det lugnt på morgonen och åt ingen frukost på hotellet, utan vi åkte till Paddington för den traditionella engelska frukosten på Den Galne Biskopen. Först passade Fredrik på att handla lite på den lokala secondhandbutiken och därefter bar det av. Det är inte så många stationer att åka från Goldhawk Road, så vi var snart framme och kunde trava runt och igenom den stora stationsbyggnaden. Mad Bishop & Bear ligger i andra änden från där man går av tunnelbanan, såklart

 

Vi åt alla med god aptit och det finns vegetarisl frukost också, så Fredrik behövde inte känna sig utanför. Gott var det, men så är det alltid. En sådan rejäl frukost ger oss lite mer energi att använda under dagen, så vi ägnade oss åt lite shopping. Fredrik handlade i en butik han läst om och som grundades 1955. Det blev ytterligare en skjorta. För att slippa gå alltför långt tog vi bussen från Selfridges till New Oxford Street och den fina paraplybutiken där. Även här passade Fredrik på att handla.

 

Nästa stopp var Forbidden Planet där alla fann något att ta med hem. Finns att välja på i denna sci-fi och bokbutik, så det tar en stund att gå runt. När vi var färdiga tänkte vi fika på det svenska caféet lite längre bort, men det var trångt och fullt. Så det fick bli Nero i stället. Gott var det, trots att vi inte fick stans godaste kanelbullar. En tur på Whisky Exchange fick avsluta innan en snabb tur åter till hotellet med alla inköp – och sedan ut för att träffa Tracey.

 

Vi hade stämt träff på The Jugged Hare, en pub bakom Victoria station och vi hade precis fått vår öl när hon dök upp. Så kvällen fortskred i goda vänners lag och efter öl nummer två gick vi och åt mat. På Nandos, dit vi tänkt gå, var det fullt, så det blev Giraffe i stället. Helt ok även om Tracey råkade beställa en burgare, vilket hon inte tänkt sig. Sånt som händer. När vi nästan var klara dök Gino upp. Han behövde ingen mat, sade han. Räcker med efterrätt. Så blev det och vi drack kaffe på maten med diverse tillbehör.

 

Kvällen avslutades på Sam Smith-puben Windsor Castle, tidigare kallad The Cardinal vilket passar bättre där den ligger bakom Westminster Cathedral. Gino bjöd på en runda och sedan var det dags att bryta upp och få lite sömn. På lördag ses vi igen, denna gång hos Tracey i Hornchurch.

3 svar på ”Onsdag med Tracey!

  1. Dagarna fylls med aktiviteter må man säga. Det verkar iaf som det fyller alla med trevligheter. som sagt var, tur med vädret har ni .
    Kramar till samtliga inclucive Tracey.

  2. Trevligt att ni har Tracy med er. Hon är bra hon. Och Gino också för den delen. Fortsätt att ha kul. Hälsa alla och krama dem. Krama dig själv också. Snart ska vi spela ukulele någonstans i Värmskog. På lördag spelar vi i Värmskog vid Liljenäs för en räkmacka. Ha det gott.

  3. Kondisen verkar det inte vara någon fel på fastän det dricks och äts med stor aptit. Verkar vara så mysigt . Fortsatta rundturer på Er. Kramisar till alla!!!

Kommentarer är stängda.