Shoppingtorsdag

Då var det torsdag och vi har varit här en vecka. Solen fortsätter att skina och det har varit otroligt väder hela tiden. Idag behövde vi ägna lite tid åt shopping och Daniel skulle träffa lite internetvänner på fm, så vi delade lite på oss efter frukost. Daniel gick till Goldhawk Road och vi andra tog tåget från Shepherd’s Bush. Shoppingturen började på Foyle’s bokhandel där jag fann lite CD-skivor på musikavdelningen. Det är hit man får gå nu när HMV med flera inte finns längre.

Nästa stopp blev Gerry’s för en flaska persikosnapps och från där kryssade vi genom Soho till Great Marlborough Street där jag lade några minuter på Schott Music. Hittade lite noter att ta med hem, vilket alltid är trevligt. Mitt emot, nästa, ligger Mark’s and Spencer och jag hade tanken att skaffa mig en ny kostym. Det är 30 år sedan sist och butiken ligger här ännu. Som tur var hade de rea och jag kunde fynda en fin sådan för £30. Faktum är att jag fick 1 kostym, 3 skjortor och 1 slips under tusenlappen, vilket är rätt bra får jag säga. Tror Fredrik köpte ett par skjortor också. Mitt i allt ringde Daniel och sa att ingen av de han skulle träffa dök upp, så han skukke ansluta till oss igen. Mystiskt.

Nå, han dök upp när vi var klara och sedan tog vi bussen till Marble Arch och intilliggande Pizza Hut för lunch. Deras buffé, ät till du storknar, är mycket prisvärd och god. Så vi åt och åt och sedan gick vi ett varv till. Inte fel, som sagt. Daniel tog Fredrik och Claes med sig för att beundra Marble Arch och jag tog Zarina med till Primark för mer shopping. Har inte köpt så mycket kläder åt mig på länge, så det var väl dags. Fann några skrikiga skjortor åt Daniel också, haha. 3 pikés, 1 par shorts och Daniels 3 skrikiga för 600 är ganska bra pris det också. Zarina köpte byxor och skor bland annat, så vi var nöjda. Efteråt kollade även vi på Marble Arch innan vi åkte till hotellet och dumpade av inköpen.

Claes mådde inte bra efteråt, så han stannade kvar när vi åkte tillbaka till stan för att gå på puben med mera. Synd, men vi hoppas han rättar till sig snart. Blev ingen jätterunda heller, men två pubar och sedan kinesiskt på Gerrard’s Corner och en pint till efteråt. Sedan föreslog Fredrik att vi avslutade kvällen på Brook Green Hotel, 5 minuter från där vi bor. Så blev det och vår sjunde dag är slut