Födelsedag 2017

Idag är det min födelsedag, så här kommer en kortare sammanfattning av dagens händelser:

Vi skippade frukost för att i stället åka till Paddington och Den Galne Biskopen och där äta en stor, engelsk version. Det är tradition sedan flera år tillbaka och känns alltid som en bra start på dagen. I fjol regnade det och USA hade visat världen att det går att välja en fullständig idiot till president. I år var vädret bättre och idioten är på resa i Asien och har vi tur trillar han ner från kinesiska muren… VI å andra sidan njöt av vår engelska frukost.
Lite shopping, blandat med pubbesök följde och jag köpte mig en bok på Forbidden Planet (tack mor för pengarna) och sedan en god öl från min vän Julia Magnusson, som Swishade mig 50 kr för ändamålet. Tack tack! 🙂

Lunchen idag blev buffé på Pizza Hut, utan öl, men det blev aldrig något eftermiddagsfika med bakelse på Royal Exchange. Vi hann inte.

Sakta meandrade vi genom London och stannade då och då för att stärka oss. Inte fel och vi valde bara den bästa ölen. Blev lite besviken på näst sista puben, som visade att de hade Red Fox, men ändå hade slut. Finns i morgon… jo ni, tack så mycket. Så vi gick till The Hydrant, invid Monument och tog en porter, innan vi begav oss till Gerrard’s Corner för den traditionella kinesiska aftonen. GOTT!

Sedan var kvällen slut, trodde vi, men festandet följde med ända till sängen – eller i varje fall sängkanten. Vi hade gått förbi Café Concerto och konstaterat att det inte blev någon födelsedagsbakelse… så när vi ätit klart frågade jag Daniel om han trodde att de hade take-away. Haha. Det hade de, så vi köpte med ett antal hem och kokade kaffe på rummet och har precis klämt i oss en kopp med godsaker till. En bra avslutning på dagen, även om jag säkert får ut för detta i natt.

I morgon är det redan fredag och vi ska träffa Tracey igen på kvällen. Läs mer om det nästa inlägg.

4 svar på ”Födelsedag 2017

  1. Hoppas dagen var till belåtenhet. Men födelsedagspresenten var faktiskt inte bara från mig. Kram

  2. Aha. Snälla båda två, speciellt som Lennart redan givit mig en present i förskott 🙂

  3. Jag förstår din tanke och den är ju bra. Förskottspresenten hade jag totalt glömt av. Nåväl det blev ju bra i alla fall. Ha det fortsatt gott. Trevligt att du köpte dig en bok du ville ha. Kram på er båda.

Kommentarer är stängda.