Fredag med fart

Då har vi kommit fram till fredag och resan är snart slut. Så idag försökte vi täppa till lite luckor och se till att sånt vi sagt att vi ska göra också blir av. Därför blev det lite kors och tvärs över stan under för- och eftermiddagen, så att vi skulle hinna till hotellet en sväng innan det var dags att träffa Tracey. Lite misstag på tunnelbanan, orsakat av önskan att undkomma en samling taskspelare som försökte tigga pengar på tåget (strängt förbjudet att göra) gjorde att det tog oss en stund till första stället, King’s Cross. Där ett snabbfoto och en liten öl, så nu har jag fått min Red Fox och sedan en promenad till Chancery Lane för 11-fika på Nero.

Sedan tillbaka en bit och ett stopp på nya puben (för oss) The Clerk & Well, då det fanns behov av lilla rummet. Där fick vi förövrigt resans första och säkert enda Timothy Taylor Landlord. Gott. Delmål tre var fotografering av Jerusalem Tavern och en pint, då de som enda pub vi vet serverar öl från St Peter’s Brewery. Det blev höstölen, Ruby Red. Vidare mot Smithfield där vi åt lunch på The Butcher’s Hook and Cleaver.

Nu åter till Chancery Lane för tunnel vidare till Covent Garden, men i stället för att byta på Holborn bestämde vi oss för att gå. Gick lika bra och näst sista stoppet blev Whisky Exchange, där det köptes en flaska Kümmel till baren. Sista anhalt Fortnum and Mason för köp av thé och annat. Så hem till hotellet.

Vi mötte upp Tracey på puben The Jugged Hare i Victoria och tog ett glas där innan vi åkte in till Carnaby för att jag skulle få min gratis gin och tonic. Japp, de skulle bjuda på en i födelsedagspresent. Mycket folk där, men jag lyckades beställa och få igenom min gratiskupong. Inte fel. Tracey hade inte varit på jobbet idag, utan kom från Southend, där hon firat sin extramammas födelsedag. Så hon var lite sliten. Det var inget som gjorde oss nåt, för vi var lite slitna vi också. Så efter gin kommer mat och i afton på Spaghetti House, en kedja som finns lite överallt. Närmaste låg två minuter från puben.

Vi åt en rejäl middag med både lite förrätt och dessert. Jag nöjde mig med kaffe men Daniel skulle så klart ha sin tiramisu. Tracey tog en Irish Coffee. Här tog allting ut sin rätt och vi skildes åt på tunnelbanestationen. Vi skall ju ses i morgon igen för att äta födelsedagsmiddag. Hur det går får ni läsa senare.

2 svar på ”Fredag med fart

  1. Ja allting har en ände men innan ni kommer dit har ni i alla fall trevligt. Kram på er och krama Tracey.

  2. Middag igen? Passa på att gotta Er riktigt ordentligt, men det brukar ju inte vara så svårt. Kramisar

Kommentarer är stängda.